Martin Sénéchal had als geaggregeerde “Wetenschappen” (RENO, Torhout) altijd al interesse in de ruimtevaart. Intussen is de man zeer gekend in het milieu, onder meer als auteur van het werk “Atlantis I-vlucht STS45” met Dirk Frimout aan boord (1992) en van zijn ontmoetingen en gesprekken met welhaast alle astronauten en kosmonauten wereldwijd. Een tijdlang ook was hij Nederlandstalig verantwoordelijke Euro Space Center, Redu. Mr. Sénéchal komt tijdens KIJK OP 20/8, 11:00u over grappige toestanden vertellen in de wereld die hem zo bekend is, de ruimtevaart. “Ik stond ooit te plassen naast een Chinese ruimtevaarder en kon naderhand vertellen dat de procedures dezelfde zijn”.

Martin Sénéchal schudt de hand van Bruce McCandless, deeerste ruimtevaarder die volledig los in de ruimte zweefde.

No responses yet

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *